cabernet sauvignon milo

(1 mnenje stranke)

5,00 z DDV

Milo iz oljčnega olja narejeno po hladnem postopku, obogateno z vinom Cabernet sauvignon, odišavljeno z eteričnim oljem klinčkov,  sladke pomaranče in rožmarina, vegan

 

 

 

Opis

Trdo milo iz hladno stiskanega oljčnega olja, z vinom cabernet sauvignon. Številne študije so pokazale, da je vino in grozdje bogato s sestavinami, ki pomagajo ohranjati lepoto, zdravje in mladostni videz kože.  Vitamini, minerali  in sadne kisline, zlasti pa polifenoli, antioksidanti, ki ščitijo pred staranjem, so najpomembnejše spojine v vinu, ki negujejo in ščitijo kožo. Sladkorji v vinu pa v milu prispevajo k bolj stabilni in bogatejši peni. Milo je odišavljeno z eteričnim oljem klinčkov in sladke pomaranče.

Del oljčnega olja v milu smo nadomestili s kokosovim oljem, ki prispeva k bolj bogati peni mila. Vinu je odstranjen alhkohol, ki lahko draži kožo. Mila so narejena po hladnem postopku, kateri ohranja aktivne in blagodejne spojine. Mila zorijo 6 tednov in so tako bogata z naravnim glicerinom, ki je pomemben humaktant (skrbi za vlažnost kože).

100 % naravno in ročno izdelano, s certifikatom domače obrti. Ker je milo ročno izdelano, so slike samo simblične, saj je vsako milo unikat.

 

Ingredients INCI imena (na etiketi): Olea europaea fruit oil, Cocos nucifera oil, Wine, Aqua, Sodium Hydroxide, Orbignya oleifera seed oil, Vitis vinifera seed oil, Stearic acid, Citrus arantium dolcis, Rosmarinus officinalis oil, Eugenia caryophyllata oil, *Limonene, *Eugenol*

*navedeni so alergeni, ki so prisotni v koncentraciji višji od 0,01 %

Dodatne informacije

Dimenzije7 × 5 × 3 cm
količina

1 kos, 10 kosov, 5 kosov

1 mnenje za cabernet sauvignon milo

  1. Ana

    Super darilo za ateja 🙂

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja