Darilni bon

10,00

Želite podariti nekaj domačega, naravnega, uporabnega in istočasno z darilom omogočiti obdarovancu vso svobodo pri izbiranju…..potem podarite darilni bon Nona Luisa.

 

 

Kategorija:

Opis

Ne veste kaj bi podarili, kaj je obdarovancu najbolj všeč in česa se bo najbolj razveselil? Ti je všeč zamisel, da podariš nekaj domačega in izvirnega ter hkrati obdarjeni osebi pustiš vso svobodo pri izbiri?

Potem………. izberi darilni bon NONA LUISA!

Naročilo bonov:

  • bone lahko naročite preko spleta ali v trgovini v Šmartnem(v Brdih) z možnostjo plačila po povzetju, po predračunu, Paypal ali v gotovini (trgovina).
  • vsak bon v spletni trgovini in minimalna vrednost bona je 10EUR
  • pri naročilu preko spleta lahko večje vrednosti bona določate z dodajanjem več bonov v košarico in ob zaključku nakupa pod opombe napišite, da želite skupno vrednost na enem bonu
  • darilne bone boste v kuverti prejeli na želeni naslov.

Primer 1.: Če želite osebi podariti bon v skupni vrednosti 50 EUR, dajte v košarico 5 bonov po 10EUR. Potrdite nakup, izberite način plačila in pod opombe napišite, da želite bon v skupni vrednosti 50 EUR.

Primer 2: Če želite osebi podariti dva bona po 20 EUR, v skupni vrednosti torej 40EUR, dajte v košarico 4 bone po 10 EUR. Potrdite nakup, izberite način plačila in pod opombe napišite, da želite dva bona v vrednosti po 20 EUR.

Če želite, da darilni bon pošljemo na naslov obdarovanca, nas na to opozorite pri naročilu. V tem primeru ni možnosti plačila po povzetju.   

 

Koriščenje darinih bonov:

  • bone lahko unovčite v spletni trgovini ali v trgovini v Šmartnem ne glede na to, kje s bili boni kupljeni
  • pri naročilu preko spleta izberite način plačila PO POVZETJU in pod opombe napišite številko bona (ki je napisana na bonu desno zgoraj)! Ob prevzemu pakete boste tako plačali samo razliko vrednosti med naročeno in vrednostjo darilnega bona brez poštnine (glej opombe spodaj glede poštnine)
  • če je vrednost vašega naročila manjša od vrednosti darilnih bonov, razlike ne izplačujemo ali vračamo denarja. Zato vam priporočamo, da dodate še kakšen artikel iz naše spletne trgovine in tako v celoti izkoristite vrednost podarjenih darilnih bonov.
  • darilni boni imajo veljavnost eno leto
  • vsak bon lahko koristite le enkrat, saj je vsak opremljen z edinstveno številko, ki jo vodimo v naših evidencah

Primer: Vrednost naročila znaša 43,95 EUR (v to je vključena tudi poštnina 3,95 EUR, ki jo spletna trgovina avtomatsko doda). Vi imate darilne bone v vrednosti 30 EUR. Poslali vam bomo paket z odkupnino po povzetju v vrednosti 10 EUR, ki ga plačate ob prevzemu paketa.

Pred zaključkom naročila v polje OPOMBE obvezno vpišite številko vašega darilnega bona. To bomo primerjali z našo bazo serijskih številk in na osnovi tega ugotovili istovetnost darilnega bona. Vsak bon namreč označimo z unikatno serijsko številko, ki jo hranimo tudi mi v naši evidenci.

 

Kako je s plačilom poštnine?

Ob naročilu darilnega bona preko spletne trgovine vam moramo zaračunati stroške poštnine v znesku 3,95 EUR. Ko obdarjenec koristi darilni bon pa mu poštnine  NE zaračunamo, ne glede na znesek naročila.

Minimalna vrednost darilnega bona je 10 EUR.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Darilni bon”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja