Darilni set essentia

27,50 z DDV

Najbolj dišeči darilni set za ljubitelje prave sivke. V ljubki škatli iz valovite lepenke z okencem smo združili steklenički naših esenc prave sivke z negovanim balzamom za ustnice v vitage kovinski škatlici.

 

Opis

V darilni set ESSENTIA smo v simpatično  embalažo iz valovite lepenke z okencem, skozi katero se lepo vidi vsebina škatle na posteljico iz lesne slame položili naše naravne esence prave sivke:

  • eterično olje prave sivke (10ml)deluje pomirjevalno in antiseptično. Popolnoma naravno in čisto eterično olje najvišje kvalitete, pridobljeno na tradicionalen način s parno destilacijo iz cvetov prave sivke Lavandula angustifolia. v steklenički iz violet stekla
  • naraven in čist hidrolat prave sivke Lavandula angustifolia (100ml) najvišje kvalitete, pridobljen na tradicionalen način s parno destilacijo v steklenički z razpršilom iz violet stekla.
  • naravni balzam za ustnice v kovinski vintage škatlici s eteričnim oljem sivke, ki je obogatena z zdravilnim ognjičem

Divje rastočo sivko ročno nabiramo v jutranjih urah sončnega dne, ko je najbolj bogata z negovalnimi sestavinam, saj so takrat opraševalke najbolj aktivne. Cvetove ročno in skrbno ločimo od stebel ter čiste cvetove še isti dan destiliramo. Le tako lahko zagotovimo esence najvišje kvalitete , kar se odraža tudi na čistem cvetličnem vonju.
Za skladiščenje naših esenc smo izbrali stekleničke iz violet stekla, ki edine ohranjajo bioenergijo sivkinih cvetov in preprečujejo degradacijo zaradi vidne svetlobe.

 

Vsak darilni set okrasimo s lesnato slamo, okrasimo s šopkom sivke, zavežimo z okrasnim trakom v ustrezni barvni kombinaciji in dodamo obešanko, v kateri imate prostor tudi za posvetilo.

Po želji vam lahko pripravimo darilni set z vsebino po vašem predlogu, vaše želje nam sporočite in potrudili se bomo, da vam ustrežemo.

 

 

Morda vam bo prav tako všeč…