Darilni set FRESH PRESTIGE

46,50 z DDV

Darilni set FRESH PRESTIGE bo razveselil vse, ki obožujejo naravne izdelke s svežimi vonji.

V čudovito in nadvse uporabno kovinsko škatlo s pokrovom smo zapakirali štiri naše priljubljene FRESH izdelke: kopalno sol , šampon milo kopriva, naravno svečko in naš best seller -kremo aloe vera.

Opis

V darilni set FRESH PRESTIGE smo v čudovito in nadvse uporabno kovinsko škatlo z dvižnim pokrovom zapakirali štiri naše priljubljene izdelke:

  • KREMA za obraz in telo ALOE VERA, ki je primerna za občutljivo in suho kožo (100ml), narejena iz zeliščnih izvlegov v oljčnem olju, s kar 30% deležem naravnega gela aloe vera in obogatena z vitamini.
  • NARAVNA SVEČKA JASMIN, iz sojinega in čebeljega voska z lesenim stenjem, ročno polnjena v aluminijaste lončke in odišavljena s premium naravno dišavo nežnega jasmina s pridihom zemeljske cedrovine. Čebelji vosek med gorenjem oddaja bolj toplo svetlobo in čisti zrak v prostoru. V nasprotju s parafinskimi svečami in drugimi sintetičnimi dodatki, ki med gorenjem sproščajo v prostor strupene in zdravju nevarne snovi, ki jih z vdihavanjem vnašamo v naše telo. Poleg tega čebelji vosek gori veliko, veliko dlje od parafina. Stenj je iz posebnega in primerno sušenega lesa, ki med gorenjem oddaja nežne zvoke gorečega lesa.
  • TRDO ŠAMPON MILO KOPRIVA (100g) popolnoma naravno milo, narejeno po hladnem postopku, zato ne vsebuje umetnih penilcev, ki izsušujejo lasišče in so vzrok številnim težavam z lasmi. Šampon milo kopriva vsebuje naravne izvlečke in eterična olja, ki lase krepijo in negujejo, zato je še posebej primerno za tiste, ki si lase zelo pogosto umivajo.
  • FRESH KOPALNA SOL (120g )  z z eteričnima oljema eukaliptusa in mete za popolno sprostitev in poživitev. Vsebuje velik delež magnezijeve soli, zato je primerna za izvajanje kopeli za sprostitev  utrujenih mišic in pri prehladnih obolenjih.
  • kovinska škatlica s pokrovom v katerem je okence, skozi katero se vidi vsebina škatlice. Zagotovo bo ta škatlica prišla prav v vsakem gospodinjstvu za shranjevanje.

Vsak darilni set okrasimo s lesnato slamo,  zavežimo z okrasnim trakom v ustrezni barvni kombinaciji in dodamo obešanko, v kateri imate prostor tudi za posvetilo.

Po želji vam lahko pripravimo darilni set z vsebino po vašem predlogu, vaše želje nam sporočite in potrudili se bomo, da vam usteržemo.

 

Morda vam bo prav tako všeč…