Akcija!

DARILNI SET ROSE MALI

19,50 16,90 z DDV

Darilni set v katerega smo zložili dva naša priljublena kozmetična izdelka z naravnim vonjem vrtnice, ki ga obožujejo predvsem ženske. Negovalno, uporabno, naravno in proizvedeno v Sloveniji.

Kategorija:

Opis

Darilni set ROSE MALI vsebuje našo priljubljeno naravno kremo za obraz in trdo milo z naravnim vonjem vrtnice, ki smo ju lično zapakirali v škatlico iz valovite lepenke s pokrovom.

Vsak set vsebuje:

  • svileno milo, naravno milo narejeno po hladnem postoku z raztopljenimi svilenimi nitmi, odišavljeno z naravnimi eteričnimi olji, teža 100g
  • naravna rožna krema, ki je bogata z vitamini in antioksidanti, še posebej jo priporočamo za nego suhe in zrele kože (50 ml). Brez parabenov, mineralnih olj in umetnih arom.
  • okrašena kartonasta škatlica iz valovite lepenke
  • obešanka za personalizirano posvetilo

 

Vsak darilni set okrasimo s lesnato slamo, dodamo vsebini primerno naravno dekoracijo ( šopek sivke), okrasimo z okrasnim trakom v ustrezni barvni kombinaciji in dodamo obešanko, v kateri imate prostor tudi za posvetilo.

Vsi izdelki so ročno izdelani in unikati, zato so slike samo simbolične.

Po želji vam lahko pripravimo darilni set z vsebino po vašem predlogu, vaše želje nam sporočite in potrudili se bomo, da vam usteržemo.

Dodatne informacije

vonj

antistres, citrus, fresh, rose

Morda vam bo prav tako všeč…