Darilni set ROSE PRESTIGE

41,00 z DDV

Darilni set SIVKA PRESTIGE bo razveselil vse ljubitelje naravne kozmetike, še posebej tiste, ki obožujejo vrtnice.

V čudovito kovinsko škatlo smo zapakirali naravno milo, balzam za ustnice, naravno rožno kremo in dišečo vrečko s sivko. Vsi izdelki so proizvedeni v Sloveniji.

Kategoriji: ,

Opis

V darilni set ROSE PRESTIGE smo v čudovito in nadvse uporabno kovinsko škatlo z dvižnim pokrovom zapakirali tri naše čudovite izdelke z vrtnico in ga dopolnili z dišečo vrečko s posušenimi cvetovi sivke, katera lepo dopolnjuje vsebino seta tako vizualno kot po vonju. Vsi izdelki so plod našega razvoja in dela. Set vsebuje:

  • naravna rožna krema, ki je bogata z vitamini in antioksidanti, še posebej jo priporočamo za nego suhe in zrele kože (100 ml). Brez parabenov, mineralnih olj in umetnih arom.
  • 100 % naravno svileno milo, ima raztopljene niti prave svile in z božanskim vonjem vrtnice, ki pusti kožo svilnato mehko in nežno odišavljeno (100g)
  • 100% naravni balzam za ustnice rožni poljub v biorazgradljivi pushup tubi (11ml). Z naravno aromo vrtnice in hladno stiskanim šipkovim oljem, brez parabenov, parafina, mineralnih olj.
  • dišeča vrečka sivke, vrečko iz blaga smo napolnili z očiščenimi cvetovi sivke, ki je odlična za odišavljenje omare, poleg vzglavnika za pomiritev, v torbico,…
  • kovinska škatlica s pokrovom v katerem je okence, skozi katero se vidi vsebina škatlice. Zagotovo bo ta škatlica prišla prav v vsakem gospodinjstvu za shranjevanje.

Vsak darilni set okrasimo s lesnato slamo, okrasimo s šopekom sivke, zavežimo z okrasnim trakom v ustrezni barvni kombinaciji in dodamo obešanko, v kateri imate prostor tudi za posvetilo.

Po želji vam lahko pripravimo darilni set z vsebino po vašem predlogu, vaše želje nam sporočite in potrudili se bomo, da vam usteržemo.

 

Morda vam bo prav tako všeč…