Darilni set SIVKA PRESTIGE

59,00 z DDV

Darilni set SIVKA PRESTIGE bo razveselil vse ljubitelje sivke.

V čudovito in nadvse uporabno kovinsko škatlo s pokrovom smo zapakirali šest naših priljubljenih izdelkov s sivko: naravno milo, penasto maslo za telo, hidrolat in eterično olje prave sivke,  balzam za ustnice v vintage škatlici  ter vsestransko ognjičevo mazilo s sivko

Opis

V darilni set SIVKA PRESTIGE smo v čudovito in nadvse uporabno kovinsko škatlo z dvižnim pokrovom zapakirali kar šest naših priljubljenih izdelkov:

  • mazilo ognjič&sivka (50ml), mazilo iz oljčnega olja in z izvlečki ognjiča, ki ima poznane blegodejne učinke na nego najbolj občutljive kože. Mazilo je odišavljeno z eteričnim oljem prave sivke, ki ima antiseptični učinek, njen vonj pa deluje pomirjevalno.
  • naravno penasto maslo za telo  (150ml)z edinstveno formulacijo za nego suhe in občutljive kože. Kožo navlaži, nahrani in nežno odišavi.
  • 100 % naravno piling milo s cvetovi sivke in odišavljeno z eteričnimi olji sivke in citrusov, vegan
  • 100% naravni balzam za ustnice z ekstraktom ognjiča in eteričnim oljem sivke v vintage kovinski embalaži
  • eterično olje prave sivke (10ml)deluje pomirjevalno in antiseptično. Popolnoma naravno in čisto eterično olje najvišje kvalitete, pridobljeno na tradicionalen način s parno destilacijo iz cvetov prave sivke Lavandula angustifolia. v steklenički iz violet stekla
  • naraven in čist hidrolat prave sivke Lavandula angustifolia (100ml) najvišje kvalitete, pridobljen na tradicionalen način s parno destilacijo v steklenički z razpršilom iz violet stekla.
  • kovinska škatlica s pokrovom v katerem je okence, skozi katero se vidi vsebina škatlice. Zagotovo bo ta škatlica prišla prav v vsakem gospodinjstvu za shranjevanje.

Vsak darilni set okrasimo s lesnato slamo, okrasimo s šopekom sivke, zavežimo z okrasnim trakom v ustrezni barvni kombinaciji in dodamo obešanko, v kateri imate prostor tudi za posvetilo.

Po želji vam lahko pripravimo darilni set z vsebino po vašem predlogu, vaše želje nam sporočite in potrudili se bomo, da vam usteržemo.

 

Morda vam bo prav tako všeč…