Lavandin – sivkin liker

8,00 z DDV

Dovolite, da omamni vonj in edinstven okus sivke razvajata vaša čutila.

Možnost darilnega pakiranja v lepo okrašeni škatli iz valovite lepenke in papirnato slamo.

Pri naročilu likerjev vam naknadno sporočimo točni znesek poštnine, saj je pakiranje in dostava steklenic nekoliko dražja zaradi pazljivejšega ravnanja.

 

 

Kategorija:

Opis

Dovolite, da omamni vonj in edinstven okus sivke razvajata vaša čutila.

Popolnoma naraven liker narejen na osnovi vina, v katerega smo nekaj mesecev namakali očiščene cvetove jedilne sivke (sorte Angustifolia), zelišča, arome, sladkor. Alkoholno stopnjo smo povišali z vinskim destilatom.

Proizvodnja in skladiščenje likerja ustreza HACCP smernicam za varna živila.

Etiketo in obešanko je oblikoval mladi briški oblikovalec Robi Srebrnič

Embalaža je polna detajlčkov, z neravnimi lnijami in v toplih barvah, skladno s celostno podobo. Z oblikovalcem sve se odločila, da bo pisava ročna, čeprav je mogoče zaradi tega malo manj berljiva.

Kapico nadomešča 100% naravna smola, ki se lepo trga in se ne drobi…tako je odpiranje steklenice enostavno in brez koščkov sintetičnga voska, ki bi zapacala sladko tekočino. Vrh steklenice zaključuje pečatni odtis NONA LUISA.

Embalaža vinskih likerjev Nona Luisa je zasnvana tako, da povdarjajo določen motiv iz bogate etnološke zbirke bricov, ki je v povezavi z vsebino stekleničke. Tako sva za sivkin liker izbrala sivkin venček oziroma po briško KRANCELJ. Za Brda sicer v preteklosti ni bil značilen KRANCELJ iz sivke, temveč iz belih ivanjščic. V preteklosti so bili brici precej vraževerni in prepričani so bili, da KRANCELJ na vhodnih vratih obvaruje hišo in njegove prebivalce pred nevarnostmi.

Lavandin je poseben liker z močnim vonjem in aromo po sivki. Če imate radi sivko, se boste v Lavandin zagotovo zaljubili. Liker postrežemo ohlajen, zelo dobro se kombinira z rezino pomaranče. Za sivko je značilno, da pomirja vsa čutila, zato ima tudi sivkin liker podoben učinek.

Možnost tudi darilnega pakiranja v škatli iz valovite lepenke, ki jo okrasimo s papirnato slamo, naravno dekoracijo in trakom iz jute.

Sestava: vino, vinski destilat, sladkor, cvetovi prave sivke (Angustifolia), vsebuje sulfat

Vsebina: 0.20 l, Alkohol: 16.3 % vol

Dodatne informacije

Dimenzije25 × 6 × 5 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Lavandin – sivkin liker”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja