Olivin – oljčni liker

8,00 z DDV

Začutite pikanten okus oljk, ki se prepleta z aromami naravnih začimb in harmonično zlije v sladki okus likerja.

Možnost darilnega pakiranja v lepo okrašeni škatli iz valovite lepenke in papirnato slamo.

Pri naročilu likerjev vam naknadno sporočimo točni znesek poštnine, saj je pakiranje in dostava steklenic nekoliko dražja zaradi pazljivejšega ravnanja.

Kategorija:

Opis

Edinstven liker na osnovi briškega vina, v katerem smo mesece namakali izbrane sorte oljk, ga obogatili z zelišči, sladkorjem in mu povečali alkoholno stopnjo z vinskim destilatom.

Proizvodnja in skladiščenje likerja ustreza HACCP smernicam za varna živila.

Etiketo in obešanko je oblikoval briški oblikovalec Robi Srebrnič

Embalaža je polna detajlčkov, z neravnimi lnijami in v toplih barvah, skladno s celostno podobo. Z oblikovalcem sve se odločila, da bo pisava ročna, čeprav je mogoče zaradi tega malo manj berljiva.

Kapico nadomešča 100% naravna smola, ki se lepo trga in se ne drobi…tako je odpiranje steklenice enostavno in brez koščkov sintetičnga voska, ki bi zapacala sladko tekočino. Vrh steklenice zaključuje pečatni odtis NONA LUISA.

Etikete vinskih likerjev Nona Luisa povdarjajo določen motiv iz bogate etnološke zbirke bricov, ki je v povezavi z vsebino stekleničke. Tako sva za Olivin  izbrala ČEŠTELO. Češtela je s posebnim vzorcem pletena okrogla košara, ki so jo predvsem ženske uporabljale za nošenje plodov. Zato je češtela eden izmed najbolj prepoznavnih etnoloških elementov briških žena.

Olivin postrežemo nekoloko ohlajen. Zaradi vsebnosti oljčnih sestavin je odličen digestiv, primeren za pitje v družbi, kot aperitiv ali namesto sladice.

Možnost tudi darilnega pakiranja v škatli iz valovite lepenke, ki jo okrasimo s papirnato slamo, naravno dekoracijo in trakom iz jute.

Sestava: vino, vinski destilat, sladkor, plodovi oljke, vsebuje sulfat

Količina: 0.20 l

Alkohol: 18,8 % vol

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Olivin – oljčni liker”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja