rožmarin milo

5,00 z DDV

100% naravno milo iz oljčnega olja, s pilingom iz rožmarinovih listov, odišavljeno z eteričnim oljem rožmarina in ciprese, vegan

 

 

Opis

100% NARAVNO MILO | NAREJENO PO HLADNEM POSTOPKU | Z LISTI ROŽMARINA ZA PILING |PROIZVEDENO V SLOVENIJI  

Trdo milo iz hladno stiskanega oljčnega olja, odišavljeno z naravnima eteričnima oljema rožmarina in ciprese. Eterična olja dajo milu dodatno negovalno vrednost, saj vemo da imajo eterična olja aromaterapevtski učinek na naše počutje in zdravje. Izbrani eterični olji v tem milu imata poživljajoč učinek na telo in duha. 

Del oljčnega olja smo nadomestili s kokosovim oljem, da se milo lepo peni in tako pridejo tudi eterična olja bolj do izraza.  Piling, eksfoliant učinek dajo milu posušeni cvetovi listi rožmarina,  ki med uporabo lepo očistijo odmrlo povrhnico kože. Milo je obarvano z naravno mineralno barvo. Narejeno je po hladnem postopku in zoreno v kontrolirani atmosferi vsaj 6 tednov. Zaradi nizkih temperatur se v milu ohranijo aktivne sestavine iz oljčnega olja. V času zorenja nastane naravni glicerin, ki je eden najmočnejših naravnih vlažilcev kože in da milu še dodatno negovalno vrednost.

Po uporabi tega mila bo koža čista, gladka in lepo navlažena….zagotovo ne boste potrebovali dodatne nege za telo, saj bo vaša koža ostala mehka in nežno odišavljena z svežom vonjem eteričnih olj.

100 % naravno in ročno izdelano milo po hladnem postopku. Ker je milo ročno izdelano, so slike samo simblične, saj je vsako milo unikat.

Sestava pred zorenjem INCI (navedno na etiketi): Olea europaea fruit oil, Acqua, Cocos nucifera oil, Sodium hydroxide, Rosmarinus Officinalis oil, Cupressus Semprevirens leaf oil, Rosmarinus Officinalis leaf, CI77289, Curcuma longa root powder,  limonene*, linalool*

* naravno prisotni v eteričnem olju in so v izdelku prisotni v koncentraciji višji od 0,01 %

Dodatne informacije

Dimenzije7 × 5 × 3 cm