Rubin – merlotov liker z gozdnimi sadeži

15,00 z DDV

Razvajajte čutila z aromami naravnih gozdnih sadežev in zelišč, ki bogatijo cvetico sladkega merlotovega likerja.

Možnost tudi darilnega pakiranja v lepo okrašeni škatli iz valovite lepenke z dodano papirnato slamo.

Pri naročilu likerjev vam naknadno sporočimo točni znesek poštnine, saj pakiranje in dostava steklenic nekoliko dražja zaradi pazljivejšega ravnanja.

 

Kategorija:

Opis

Razvajajte čutila z aromami naravnih gozdnih sadežev in zelišč, ki bogatijo cvetico sladkega merlotovega likerja.

Edinstven liker na osnovi rdečega vina sorte merlot,  v katerem smo mesece namakali mešane gozdne sadeže, ga obogatili z zelišči, citrusi, sladkorjem in mu povečali alkoholno stopnjo z vinskim destilatom.

Proizvodnja in skladiščenje likerja ustreza HACCP smernicam za varna živila.

Etiketo in obešanko je oblikoval briški oblikovalec Robi Srebrnič

Embalaža je polna detajlčkov, z neravnimi lnijami in v toplih barvah, skladno s celostno podobo. Z oblikovalcem sve se odločila, da bo pisava ročna, čeprav je mogoče zaradi tega malo manj berljiva.

Kapico nadomešča 100% naravna smola, ki se lepo trga in se ne drobi…tako je odpiranje steklenice enostavno in brez koščkov sintetičnga voska, ki bi zapacala sladko tekočino. Vrh steklenice zaključuje pečatni odtis NONA LUISA.

Vinski likerji Nona Luisa povdarjajo določen motiv iz bogate etnološke zbirke bricov, ki je v povezavi z vsebino stekleničke. Tako sva za Rubin izbrala KJANTERCO. To je dvoliterska pletena trebušasta steklenica, zamašena s panokom (oluščenim koruznim storžem). Kjanterca je tradicionalno darilo briških kmetov.

Rubin postrežemo nekoloko ohlajen, zelo prija z rezino pomaranče. Edinstvena aroma in vonj po gozdnih sadežih očara predvsem sladokusce. Rubin je primeren za pitje v družbi, kot aperitiv,  namesto sladice, pa tudi kot preliv nekaterih sladic.

Možnost tudi darilnega pakiranja v škatli iz valovite lepenke, ki jo okrasimo s papirnato slamo, naravno dekoracijo in trakom iz jute.

Sestavine: vino, vinski destilat, gozdni sadeži, sladkor, zelišča, sulufat.

Količina: 0.50 l, Alkohol: 15 % vol

 

Dodatne informacije

Dimenzije31 × 19 × 5 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Rubin – merlotov liker z gozdnimi sadeži”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja