NARAVNA SVEČKA JASMIN

9,50 z DDV

Sprostite se ob romantičnem vonju jasmina s pridihom zemeljske cedrovine ter prisluhnite nežnemu pokanju gorečega lesnega stenja.

Opis

NARAVNA / ODIŠAVLJENA / NEBARVANA / VEGE/ IZ OBNOVLJIVIH VIROV / DOLGO IN ČISTO GORENJE / BREZ SVINCA IN PARAFINA

 

Popolnoma naravna svečka iz sojinega in čebeljega voska z lesenim stenjem, ročno polnjena v aluminijaste lončke in odišavljena s premium naravno dišavo nežnega jasmina s pridihom zemeljske cedrovine. Čebelji vosek med gorenjem oddaja bolj toplo svetlobo in čisti zrak v prostoru. V nasprotju s parafinskimi svečami in drugimi sintetičnimi dodatki, ki med gorenjem sproščajo v prostor strupene in zdravlju nevarne snovi, ki jih z vdihavanjem vnašamo v naše telo. Poleg tega čebelji vosek gori veliko, veliko dlje od parafina. Svečka je pakirana v aluminijasti lonček in je tako primerna tudi za prenašanje in potovanje.

Stenj je iz posebnega in primerno sušenega lesa, ki med gorenjem oddaja nežne zvoke gorečega lesa.

Vsaka sveča je edinstvena, skrbno in ročno narejena iz prvovrstnih sestavin, da zagotavlja čisto gorenje brez strupenih plinov.

 

Vaša sveča bo gorela približno 30 ur, če boste upoštevali naslednje napotke:

  • Pri vsakem gorenju pustite svečo goreti toliko časa, da se raztopi celotna vrhnja plast, kar bo omogočilo enakomerno gorenje in ne bo nastala ob stenju luknja.
  • Svečo prižigajte na ravni površini, da ne teče vosek v stenj in s tem ovira gorenje.
  • Pred prižigom svečke odrežite stenj, da je 0,5cm nad voskom.
  • Ne pustite, da sveča gori več kot 5 ur hkrati.

 

Teža: 100g

 

Ne glede na to ali ste doma ali daleč od doma, zdaj lahko uživajte v romantičnem in zdravem okolju ob naravni potovalni svečki NONA LUISA.