VINSKI DARILNI SET ROMANCE

27,00 z DDV

Darilni set s katerim boste pričarali nepozaben romantičen večer ob naravni svečki z  vonjem romantičnega jasmina in obenem razvajali burbončice s sladkim likerjem.

 

Opis

Darilni set s katerim boste pričarali romantično dišeče vzdušje z naravno svečko, ki ga boste še podkrepili z razvajanjem burbončic ob kozarčku edinstvenega merlotovega likerja z gozdnimi sadeži. Darilni set vsebuje:

  • RUBIN, merlotov liker z gozdnimi sadeži. Rubin je edinstven liker na osnovi briškega rdečega vina sorte merlot,  v katerem smo mesece namakali mešane gozdne sadeže, ga obogatili z zelišči, citrusi, sladkorjem in mu povečali alkoholno stopnjo z vinskim destilatom. Etiketo in obešanko je oblikoval briški oblikovalec Robi Srebrnič  in je polna detajlčkov, ki povdarjajo motiv KJANTARCE iz bogate etnološke zbirke bricev. Kapico nadomešča 100% naravna smola, ki se lepo trga in se ne drobi…tako je odpiranje steklenice enostavno in brez koščkov sintetičnga voska, ki bi zapacala sladko tekočino. Vrh steklenice zaključuje pečatni odtis NONA LUISA. Rubin postrežemo nekoloko ohlajen, zelo prija z rezino pomaranče. Edinstvena aroma in vonj po gozdnih sadežih očara predvsem sladokusce, primeren je za pitje v družbi, kot aperitiv,  namesto sladice, pa tudi kot preliv nekaterih sladic.
  • Naravna svečja jasmin, iz sojinega in čebeljega voska z lesenim stenjem, ročno polnjena v aluminijaste lončke in odišavljena s premium naravno dišavo nežnega jasmina s pridihom zemeljske cedrovine. Čebelji vosek med gorenjem oddaja bolj toplo svetlobo in čisti zrak v prostoru. V nasprotju s parafinskimi svečami in drugimi sintetičnimi dodatki, ki med gorenjem sproščajo v prostor strupene in zdravlju nevarne snovi, ki jih z vdihavanjem vnašamo v naše telo. Poleg tega čebelji vosek gori veliko, veliko dlje od parafina. Stenj je iz posebnega in primerno sušenega lesa, ki med gorenjem oddaja nežne zvoke gorečega lesa.
  • darilne škatla, ki smo jo okrasili s primerno dekoracijo, dali vanjo lesno slamo in zavezali z rafijo in obešamko, v kateri je prostor tudi za posvetilo

 

Po želji vam lahko pripravimo tudi drugačno kombinacijo izdelkov ali namesto v kartonsko škatlo zapakiramo izdelke v leseni prestižni škatli.

 

Dodatne informacije

pakiranje

lesena škatla, valovita lepenka

Morda vam bo prav tako všeč…