VINSKI SET OLJKA

14,50 z DDV

Edinstven darilni set z vinskim likerjem Olivin in naravnim milom iz oljčnega olja v okrašeni škatli iz valovite lepenke.

 

Opis

Unikaten darilni set zanj ali zanjo. Darilni set vsebuje:

  • OLIVIN – OLJČNI LIKER  na osnovi briškega vina, v katerem smo mesece namakali izbrane sorte oljk, ga obogatili z zelišči, citrusi, sladkorjem in mu povečali alkoholno stopnjo z vinskim destilatom. Etiketo in obešanko je oblikoval briški oblikovalec Robi Srebrnič  in je polna detajlčkov, ki povdarjajo motiv ČEŠTELE, ki je izbrana iz bogate etnološke zbirke bricev. Češtela je s posebnim vzorcem pletena okrogla košara, ki so jo predvsem ženske uporabljale za nošenje plodov. Zato je češtela eden izmed najbolj prepoznavnih etnoloških elementov briških žena. Vrh steklenice zaključuje pečatni odtis NONA LUISA. Olivin postrežemo nekoliko ohlajen. Zaradi vsebnosti oljčnih sestavin je odličen digestiv, primeren za pitje v družbi, kot aperitiv ali namesto sladice.
  • NARAVNO MILO PURO, čisto milo iz oljčnega olja brez nobenih dišav ali drugih zelišč.
  • kartonska darilne škatla, ki smo jo okrasili s primerno dekoracijo, dali vanjo lesno slamo in zavezali z rafijo in obešanko, v kateri je prostor tudi za posvetilo

Po želji vam lahko pripravimo dudi drugačno kombinacijo izdelkov ali namesto v kartonsko škatlo pripravimo darilo v leseni prestižni škatli.

Morda vam bo prav tako všeč…