VINSKI SET SIVKA

29,00 z DDV

Bogat darilni set za ljubitelje sivke, vsebuje naravne izdelke iz sivke za dom, za nahranit kožo in burbončice. Lično pakiran v okrašeni škatli iz valovite lepenke.

 

 

Opis

Bogati darilni set za ljubitelje sivke, tako zanjo kot zanj. Darilni set vsebuje:

  • LAVANDIN- sivkin liker narejen na osnovi vina, v katerega smo nekaj mesecev namakali očiščene cvetove jedilne sivke (sorte Angustifolia), zelišča, arome, sladkor. Alkoholno stopnjo smo povišali z vinskim destilatom. Etiketo in obešanko je oblikoval briški oblikovalec Robi Srebrnič  in je polna detajlčkov, ki povdarjajo motiv KRANCELJNA, izbran iz bogate etnološke zbirke bricev. Krancelj je venček iz rož, najpogosteje so se v preteklosti uporabljale invanščice. Brici so bili precej vraževerni in prepričani so bili, da KRANCELJ na vhodnih vratih obvaruje hišo in njegove prebivalce pred nevarnostmi. Vrh steklenice zaključuje kapica iz naravnega voska. Lavandin je poseben liker z močnim vonjem in aromo po sivki. Če imate radi sivko, se boste v Lavandin zagotovo zaljubili. Liker postrežemo ohlajen, zelo dobro se kombinira z rezino pomaranče. Za sivko je značilno, da pomirja vsa čutila, zato ima tudi sivkin liker podoben učinek.
  • 100 % naravno piling milo s cvetovi sivke in odišavljeno z eteričnimi olji sivke in citrusov, vegan
  • mazilo ognjič&sivka (50ml), mazilo iz oljčnega olja in z izvlečki ognjiča, ki ima poznane blegodejne učinke na nego najbolj občutljive kože. Mazilo je odišavljeno z eteričnim oljem prave sivke, ki ima antiseptični učinek, njen vonj pa deluje pomirjevalno.
  • dišeča vrečka polnjena s očiščenimi cvetovi sivke
  • kartonska darilne škatla, ki smo jo okrasili s primerno dekoracijo, dali vanjo lesno slamo in zavezali z rafijo in obešanko, v kateri je prostor tudi za posvetilo

Po želji vam lahko pripravimo tudi drugačno kombinacijo izdelkov.

Morda vam bo prav tako všeč…