B2B

Ponudniki nočitev

Trajnostna kozmetika za ponudnike nočitev

Spoznajte ponudbo trajnostne kozmetike Nona Luisa® in navdušite svoje goste z naravnimi izdelki iz Goriških brd. Z uporabo naših izdelkov sprejmete odločitev, da gostom ponudite naravno kozmetiko visoke kakovosti. Obenem poskrbite, da ne dodatno obremenjujete okolja in da kupujete lokalno. Pri izdelavi izdelkov sledimo smernicam strategije trajnostnega razvoja slovenskega turizma.

Zaupajo nam

trajnostna hotelska kotmetika

Trajnostni vidiki

Več o trajnosti

trajnostna hotelska kozmetika

Personailzacija

V stalni ponudbi

Naravna trda mila

Naravna trda mila iz ekstra deviškega oljčnega olja so narejena po hladnem postopku. Eno zadostuje za 5 tuširanj. Pakirana so v povoščenem papirju za večkratno uporabo. Priročno za potovanja, saj lahko milo ponovno zavijemo v papir. Možna je personalizacija etikete.

Več o izdelku

Naravni trdi šamponi

Naravni trdi šamponi iz ekstra deviškega oljčnega olja so narejeni po hladnem postopku. Eno zadostuje za 5 uporab. Pakirani so v povoščenem papirju za večkratno uporabo. Priročno za potovanja, saj lahko šampon zavijemo v papir. Možna je personalizacija etikete.

Več o izdelku

Masažno olje - Antistres

Masažno olje Antistres 15 ml. Veganski izdelek. Količina zadostuje za eno daljšo masažo. Pakirano je v kovinski steklenički za večkratno uporabo. Možna je personalizacija etikete.

Več o izdelku

Maslo za telo - Sivkin dotik

Penasto maslo za telo Sivkin dotik 15 ml. Veganski izdelek. Zadostuje za vsaj eno rabo za nego celotnega telesa. Pakirano je v kovinski škatlici za večkratno uporabo. Možna je personalizacija etikete.

Več o izdelku

Sivkina vrečka - mala

Dišeče vrečke s posušenimi in očiščenimi cvetovi sivke 8 g. Vrečke so primerne za odišavljenje garderobe, ob vzglavju pa pomagajo pri sproščanju in pripomorejo k lepšemu spancu. Možna je personalizacija etikete.

Več o izdelku

Sivkina vrečka - velika

Dišeče vrečke s posušenimi in očiščenimi cvetovi sivke 30 g. Ročno šivane bombažne vrečke so primerne za odišavljenje garderobe, ob vzglavju pa pomagajo pri sproščanju in pripomorejo k lepšemu spancu. Možna je personalizacija etikete.

Več o izdelku

Trajnostna hotelska kozmetika

Darila za dobrodošlico

Več o našem darilnem programu

Kontaktirajte nas

Za več informacij nas kontaktirajte preko spodnjega obrazca, po info@nonaluisa.com ali nas pokličite po telefonu 040 331 110.

To spletno mesto ščiti reCAPTCHA, pri čemer veljajo Googlov pravilnik o zasebnosti in pogoji uporabe.

Ambasadorji

Če želite sodelovati z nami kot ambasador/-ka, prosimo izpolnite obrazec.

Partnerski program

Če želite sodelovati z nami v partnerskem programu (program Affiliates), prosimo izpolnite obrazec.