B2B

Ponudniki nočitev

Trajnostna kozmetika za ponudnike nočitev

Spoznajte ponudbo trajnostne kozmetike Nona Luisa® in navdušite svoje goste z naravnimi izdelki iz Goriških brd. Z uporabo naših izdelkov sprejmete odločitev, da gostom ponudite naravno kozmetiko visoke kakovosti. Obenem poskrbite, da ne dodatno obremenjujete okolja in da kupujete lokalno. Pri izdelavi izdelkov sledimo smernicam strategije trajnostnega razvoja slovenskega turizma.

Zaupajo nam

okolju prijazna hotelska kotmetika

Trajnostni vidiki

Več o trajnosti

okolju prijazna hotelska kozmetika

Personailzacija

V stalni ponudbi

Trdo milo - Lavander

Naravno milo iz oljčnega olja Lavander 15 g. Veganski izdelek. Milo je narejeno po hladnem postopku. Zadostuje za 5 tuširanj. Pakirano je v povoščenem papirju za večkratno uporabo. Priročno za potovanja, saj milo zavijemo v papir. Možna je personalizacija etikete.

Več o izdelku

Trdo milo - Sivkin piling

Naravno milo iz oljčnega olja s posušenimi sivkinimi cvetovi Sivkin piling 15 g. Veganski izdelek. Milo je narejeno po hladnem postopku. Zadostuje za 5 tuširanj. Pakirano je v povoščenem papirju za večkratno uporabo. Priročno za potovanja, saj milo zavijemo v papir. Možna je personalizacija etikete.

Več o izdelku

Trdo milo - Rožmarin

Naravno milo iz oljčnega olja s posušenimi rožmarinovimi listi 15 g. Veganski izdelek. Milo je narejeno po hladnem postopku. Zadostuje za 5 tuširanj. Pakirano je v povoščenem papirju za večkratno uporabo. Priročno za potovanja, saj milo zavijemo v papir. Možna je personalizacija etikete.

Več o izdelku

Svileno milo

Naravno milo iz oljčnega olja Svileno milo 15 g. Milo je narejeno po hladnem postopku. Zadostuje za 5 tuširanj. Pakirano je v povoščenem papirju za večkratno uporabo. Priročno za potovanja, saj milo zavijemo v papir. Možna je personalizacija etikete.

Več o izdelku

Trdi šampon - Kopriva

Naravno šampon milo Kopriva 15 g. Veganski izdelek. Milo je narejeno po hladnem postopku. Zadostuje za 5 umivanj. Pakirano je v povoščenem papirju za večkratno uporabo. Priročno za potovanja, saj milo zavijemo v papir. Možna je personalizacija etikete.

Več o izdelku

Maslo za telo - Sivkin dotik

Penasto maslo za telo Sivkin dotik 15 ml. Veganski izdelek. Zadostuje za vsaj eno rabo za nego celotnega telesa. Pakirano je v kovinski škatlici za večkratno uporabo. Možna je personalizacija etikete.

Več o izdelku

Masažno olje - Antistres

Masažno olje Antistres 15 ml. Veganski izdelek. Količina zadostuje za eno daljšo masažo. Pakirano je v kovinski steklenički za večkratno uporabo. Možna je personalizacija etikete.

Več o izdelku

Sivkina vrečka

Dišeče vrečke s posušenimi in očiščenimi cvetovi sivke 30 g ali 8 g. Ročno šivane bombažne vrečke so primerne za odišavljenje garderobe, ob vzglavju pa pomagajo pri sproščanju in pripomorejo k lepšemu spancu. Možna je personalizacija etikete.

Več o izdelku

okolju prijazna hotelska kozmetika

Posebni trenutki

Več o našem darilnem programu

Kontaktirajte nas

Če vas zanima cenik ponudbe trajnostne kozmetike Nona Luisa®, nas kontaktirajte preko spodnjega obrazca, po info@nonaluisa.com ali nas pokličite po telefonu 040 331 110.

To spletno mesto ščiti reCAPTCHA, pri čemer veljajo Googlov pravilnik o zasebnosti in pogoji uporabe.

Ambasadorji

Če želite sodelovati z nami kot ambasador/-ka, prosimo izpolnite obrazec.

Partnerski program

Če želite sodelovati z nami v partnerskem programu (program Affiliates), prosimo izpolnite obrazec.